0
Gå til indhold
Champagner
Book smagning
Bagom
Champagne Akademiet
Champagne Akademiet
Log ind Konto
Månedens flaske
Champagner
Book smagning
Bagom
Champagne Akademiet
Champagne Akademiet
Log ind Konto
Månedens flaske
Champagner
Book smagning
Bagom
Log ind Konto
Månedens flaske
Champagner Remy Massin - Brut Tradition
Remy Massin  - Louis Arstilde .png Billede 1 af
Remy Massin  - Louis Arstilde .png
Remy Massin  - Louis Arstilde .png

Remy Massin - Brut Tradition

349,00 kr.

Ren Pinot Noir i nye klæder. Remy Massins ukonventionelle enkeltdruevin fra det sydligste af Champagneregionen lokker med komfortabel frisk fyldighed og moden karakter.

Massin har lagret vinen i 30 mdr. for at opnå en mere balanceret struktur. Vinen er blandet af årgangene 2015-2016-2017. Forvent en Bourgogneagtig frugtighed, lette smagsnuancer af røde bær og mineralitet fra kalkstens-leret jordbund. Mange traditionalister vil måske vrænge på næsen, men vinen vinder hjerter og tilbyder en oplevelse af Champagneregionens sydligste og mangeartede terroirs.

Antal:
Tilføj til indkøbskurv

Ren Pinot Noir i nye klæder. Remy Massins ukonventionelle enkeltdruevin fra det sydligste af Champagneregionen lokker med komfortabel frisk fyldighed og moden karakter.

Massin har lagret vinen i 30 mdr. for at opnå en mere balanceret struktur. Vinen er blandet af årgangene 2015-2016-2017. Forvent en Bourgogneagtig frugtighed, lette smagsnuancer af røde bær og mineralitet fra kalkstens-leret jordbund. Mange traditionalister vil måske vrænge på næsen, men vinen vinder hjerter og tilbyder en oplevelse af Champagneregionens sydligste og mangeartede terroirs.

Ren Pinot Noir i nye klæder. Remy Massins ukonventionelle enkeltdruevin fra det sydligste af Champagneregionen lokker med komfortabel frisk fyldighed og moden karakter.

Massin har lagret vinen i 30 mdr. for at opnå en mere balanceret struktur. Vinen er blandet af årgangene 2015-2016-2017. Forvent en Bourgogneagtig frugtighed, lette smagsnuancer af røde bær og mineralitet fra kalkstens-leret jordbund. Mange traditionalister vil måske vrænge på næsen, men vinen vinder hjerter og tilbyder en oplevelse af Champagneregionens sydligste og mangeartede terroirs.

 

FAR V E:

Let gyldent skær og silkeklar.

BOUQUET:

Nænsomme toner af lime og hvid fersken.

PALE T TE:

Lette noter af friske hvide frugter afvejet med stringent struktur og rund mineralitet, gør denne vin til en elegantier af rang. En helt ubeskrivelig velafbalanceret vin.

OMRÅDE:

La Cotê des Bar, Vallée-sur-Arce

VINIFIKATION:

» Druerne høstes med håndkraft og presses inden for 3 timer.

» Let chaptalisering af Cuvée-vinen under førstegæringen.

» Førstegæring under kontrolleret temperatur (18-21°C).

» Malolaktisk gæring gennemføres

» Let filt ering på ler før blanding.

» Degorgeret i april 2020.

» Lagret på flaske i min. 30 måneder

» Dosage 9,9 gr/L

MED MAD:

Prøv den med en ballotine af kylling med syltede svampe og frisk salat til.

 

★★★★★

 

“The beauty of your story is that it’s going to continue to evolve and your site can evolve with it. Your goal should be to make it feel right for right now.”

Sam F.

 

 

Mød vores producenter

producent_logoer_black2.png
producent_logoer_black1.png
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Thank you!
 

Champagne Akademiet
Ryesgade 25A 3. Sal

2200 København N

CA_BOMÆRKE_FOOTER.png