0
Gå til indhold
Champagner
Book smagning
Bagom
Champagne Akademiet
Champagne Akademiet
Log ind Konto
Månedens flaske
Champagner
Book smagning
Bagom
Champagne Akademiet
Champagne Akademiet
Log ind Konto
Månedens flaske
Champagner
Book smagning
Bagom
Log ind Konto
Månedens flaske
Champagner Paul Bara - Special Club 2009
Spécial Club 2009@.jpg Billede 1 af
Spécial Club 2009@.jpg
Spécial Club 2009@.jpg

Paul Bara - Special Club 2009

749,00 kr.

Råvinen til denne champagne kommer fra landsbyen Mareuil-sur-Ay. Vinen er en lige blanding af Chardonnay og Pinot Noir, med 8,5 procent af Pinot Noir rødvin fra 2011, vinificeret i egetræstønde. Duften er, ren og præcis, dets frugt føles bemærkelsesværdigt saftig og raffineret. Hébrart viser sin enorme erfaring med denne rosé, der er en fremragende vin.

Antal:
Tilføj til indkøbskurv

Råvinen til denne champagne kommer fra landsbyen Mareuil-sur-Ay. Vinen er en lige blanding af Chardonnay og Pinot Noir, med 8,5 procent af Pinot Noir rødvin fra 2011, vinificeret i egetræstønde. Duften er, ren og præcis, dets frugt føles bemærkelsesværdigt saftig og raffineret. Hébrart viser sin enorme erfaring med denne rosé, der er en fremragende vin.

Råvinen til denne champagne kommer fra landsbyen Mareuil-sur-Ay. Vinen er en lige blanding af Chardonnay og Pinot Noir, med 8,5 procent af Pinot Noir rødvin fra 2011, vinificeret i egetræstønde. Duften er, ren og præcis, dets frugt føles bemærkelsesværdigt saftig og raffineret. Hébrart viser sin enorme erfaring med denne rosé, der er en fremragende vin.

 

F A R V E:

Let gyldent rød farve.. 

B O U Q U E T: 

Modne røde bær

P A L E T T E : 

Lette toner a f røde bær og en silkeblød stuktur, der skabes af de små elegante bobler. En helt ubeskrivelig velafbalanceret vin.

O M R Å D E : 

Valle de la Marne, Mareuil-sur-Aÿ

V I N I F I K A T I O N :

» Druerne høstes med håndkraft og presses inden for 3 timer.

» Let chaptalisering af Cuvée-vinen under førstegæringen.

» Førstegæring under kontrolleret temperatur (18-21°C).

» Malolaktisk gæring gennemføres

» Let filt ering på ler før blanding.

» Degorgeret i april 2015. » Lagret på flaske i min. 30 måneder

» Dosage 7 gr/L

MED MAD:

Brut Rosé passer fint til lyst fjekræ, og kalvekød.

 

★★★★★

 

“The beauty of your story is that it’s going to continue to evolve and your site can evolve with it. Your goal should be to make it feel right for right now.”

Sam F.

 

 

Mød vores producenter

producent_logoer_black2.png
producent_logoer_black1.png
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Thank you!
 

Champagne Akademiet
Ryesgade 25A 3. Sal

2200 København N

CA_BOMÆRKE_FOOTER.png