0
Gå til indhold
Champagner
Book smagning
Bagom
Champagne Akademiet
Champagne Akademiet
Log ind Konto
Månedens flaske
Champagner
Book smagning
Bagom
Champagne Akademiet
Champagne Akademiet
Log ind Konto
Månedens flaske
Champagner
Book smagning
Bagom
Log ind Konto
Månedens flaske
Champagner Nomine Renard - Brut Rose
Nomine Renard - Brut Rose.png Billede 1 af
Nomine Renard - Brut Rose.png
Nomine Renard - Brut Rose.png

Nomine Renard - Brut Rose

329,00 kr.

Når Nominé laver blend-vine med en høj andel af Chardonnay, så er det for, at opnå den finesse, som en blød og venlig Pinot Meunier kan mangle.

I denne elegant rosé er blandingen 50 % Chardonnay og 50 % Pinot Meunier. Her er sensuelle og intense noter af sødmefulde røde frugter, kirsebær og blodappelsin. Den er fløjlsblød i munden og byder på lette livlige bobler

Antal:
Tilføj til indkøbskurv

Når Nominé laver blend-vine med en høj andel af Chardonnay, så er det for, at opnå den finesse, som en blød og venlig Pinot Meunier kan mangle.

I denne elegant rosé er blandingen 50 % Chardonnay og 50 % Pinot Meunier. Her er sensuelle og intense noter af sødmefulde røde frugter, kirsebær og blodappelsin. Den er fløjlsblød i munden og byder på lette livlige bobler

Når Nominé laver blend-vine med en høj andel af Chardonnay, så er det for, at opnå den finesse, som en blød og venlig Pinot Meunier kan mangle.

I denne elegant rosé er blandingen 50 % Chardonnay og 50 % Pinot Meunier. Her er sensuelle og intense noter af sødmefulde røde frugter, kirsebær og blodappelsin. Den er fløjlsblød i munden og byder på lette livlige bobler

 

F A R V E:

Let lys rosefarve

B O U Q U E T: 

Tillokkende duft af røde bær, jasmin, honning og let mineralitet. Subtile toner af citrus byder ind med friskhed.

P A L E T T E : 

Intens rød frugt aroma, en antydning af kirsebær & frisk grapefrugt, efterfulgt af en subtil fløjlsagtig mundfuld. En fantastisk indbydende vin med spændende nuancer og god krop.

O M R Å D E : 

Côte de Sêzanne

V I N I F I K A T I O N :

  • Druerne høstes med håndkraft og presses inden for 3 timer.

  • Førstegæring under kontrolleret temperatur (18-21°C).

  • Malolaktisk gæring gennemføres.

  • Lagret på flaske i 22 måneder.

  • Dosage let, 9 gr/L.

M E D M A D :

Champagnen kan anbefales til let krydrede retter. Prøv den til grillede lammekoteletter eller marinerede svinekød.

 

 
 

 

Mød vores producenter

producent_logoer_black2.png
producent_logoer_black1.png
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Thank you!
 

Champagne Akademiet
Ryesgade 25A 3. Sal

2200 København N

CA_BOMÆRKE_FOOTER.png