0
Gå til indhold
Champagner
Book smagning
Bagom
Champagne Akademiet
Champagne Akademiet
Log ind Konto
Månedens flaske
Champagner
Book smagning
Bagom
Champagne Akademiet
Champagne Akademiet
Log ind Konto
Månedens flaske
Champagner
Book smagning
Bagom
Log ind Konto
Månedens flaske
Champagner Nomine Renard - Brut Nomine
Nomine Renard - Brut Nomine.png Billede 1 af
Nomine Renard - Brut Nomine.png
Nomine Renard - Brut Nomine.png

Nomine Renard - Brut Nomine

299,00 kr.

Le Brut Nominé er lavet med 40 % Chardonnay og lige dele af Pinot Noir og Pinot Meunier. Huset er beliggende i det sydlige Champagne ved Sézanne, men vinmarkerne er placeret spredt ud over hele regionen.

På den måde kan Nominé-Renard drage fordel af regionens diversitet, og lave spændende blend-vine af allerhøjeste kvalitet.

Stilen er frisk og livlig med en intens næse med noter af saftig fersken og hvide blomster.

Antal:
Tilføj til indkøbskurv

Le Brut Nominé er lavet med 40 % Chardonnay og lige dele af Pinot Noir og Pinot Meunier. Huset er beliggende i det sydlige Champagne ved Sézanne, men vinmarkerne er placeret spredt ud over hele regionen.

På den måde kan Nominé-Renard drage fordel af regionens diversitet, og lave spændende blend-vine af allerhøjeste kvalitet.

Stilen er frisk og livlig med en intens næse med noter af saftig fersken og hvide blomster.

Le Brut Nominé er lavet med 40 % Chardonnay og lige dele af Pinot Noir og Pinot Meunier. Huset er beliggende i det sydlige Champagne ved Sézanne, men vinmarkerne er placeret spredt ud over hele regionen.

På den måde kan Nominé-Renard drage fordel af regionens diversitet, og lave spændende blend-vine af allerhøjeste kvalitet.

Stilen er frisk og livlig med en intens næse med noter af saftig fersken og hvide blomster.

 

F A R V E:

Krystalklar og lys gylden.. 

B O U Q U E T: 

Noter af hvide blomster og citron, med en dejlig mineralitet.

P A L E T T E : 

Modne mirabelle, blomme, nellike, æbler og smør aromaer møder en når man smager denne champagner. Kombineret med en friskhed fra Chardonnay-druen

O M R Å D E : 

Cote de Sézanne

V I N I F I K A T I O N :

  • Druerne høstes med håndkraft og presses inden for 3 timer.

  • Let chaptalisering af Cuvée-vinen under førstegæringen.

  • Førstegæring under kontrolleret temperatur (18-21°C).

  • Malolaktisk gæring gennemføres

  • Natursukker tilsættes.

  • Lagret på flaske i min. 36 måneder

  • Dosage 9 gr/L

MED MAD:

Le Brut Nominé kan anbefales til let krydrede retter. Prøv den til grillede lam-mekoteletter eller marinerede svine-kød.

 

 
 

 

Mød vores producenter

producent_logoer_black2.png
producent_logoer_black1.png
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Thank you!
 

Champagne Akademiet
Ryesgade 25A 3. Sal

2200 København N

CA_BOMÆRKE_FOOTER.png