Velkommen til Champagneakademiet

Champagneakademiet er en nystartet champagne- og eventvirksomhed, etableret og drevet af champagneentusiasterne Jesper Byrch og Henrik Guldborg. Virksomheden importerer og forhandler specialchampagner, og afholder smagninger, underviser, underholder og rådgiver om den berømte vins kvaliteter.

Igennem de seneste år har vi smagt, skænket, drukket, lugtet, besøgt, talt, importeret, solgt og levet med champagne. Alt sammen i søgen efter autentiske og unikke champagner, der på den mest rene og usminkede vis præsenterer Champagneregionens mangfoldighed og terroirs.
Resultatet er, at Champagneakademiet nu kan tilbyder champagner af højeste kvalitet, men til en lavere pris end tilsvarende kommcielle champagener der dominere udbuddet i dag.

Vores Champagner

Vore champagner produceres af mindre, uafhængige champagneproducenter, der udelukkende laver champagne af egne dyrkede druer – de såkaldte Récoltant-Manipulant-producenter, hvis vine på engelsk kaldes grower champagnes. Det er Champagneproducenter, som med passion og stolthed dyrker og fremelsker det lokale terroir med respekt for miljøet og med kærlighed for det særegne og unikke.

Vi tilbyder samarbejde med restauranter, caféer, eventvirksomheder, private, virksomheder – ja, alle, der måtte ønske at smage og lære om grower-champagne og særligt Special Club-champagne – den mest eksklusive serie af vintage-champagne fra Récoltant-Manipulant-producenterne.

Vi ser mulighederne

I et samarbejde med Champagneakademiet dedikerer vi os til at give dig, dine kunder, gæster eller medarbejdere en fabelagtigt oplevelse med grower-champagne – naturligvis ud fra dine behov og ønsker. Næsten intet er for stort, og næsten intet er for småt. Kontakt os, Så vi finder vi sammen den rigtige løsning for dig.
Navn

E-mail

Telefonnummer

Send os en besked

Skriv koden i feltet nedenfor

captcha