Book os til din egen champagnesmagning

Inviter dine kollegaer, kunder, partnere, venner eller vinklubben til Jeres helt egen champagnesmagning. Smagningen kan foregå i jeres egne lokaler i eller i kan lade det hele være op til os.

Champagneakademiet har siden 2012 smagt, skænket, drukket, lugtet, besøgt, talt om, og levet med champagne, og vi brænder efter at skræddersy den helt rigtige oplevelse i champagnes univers til Jer. Er I en større gruppe, eller har du særlige ønsker til hvad emnet skal være, så skræddersyr vi gerne den helt rigtige smagning for Jer. Temaet kan være Blanc de Blanc, Rosé champagne, årgangschampagner, magnum og meget andet.

En smagning varer typisk to timer og der smages mellem 3 og 8 champagner. Nedenfor har vi opstillet nogle eksempler på hvordan en smagning i boblernes tegn kunne se ud:

Champagnesmagning – “lær 3 druer at kende”
Få en introduktion til champagnens verden ved denne smagning. Til smagningen får i en introduktion til de 3 mest anvendte druer i champagne og i vil efterfølgende have en god ide om hvilken champagnetype du skal ”gå efter” i fremtiden, når du endnu engang står i en jungle af champagnflasker, som du aldrig har set eller hørt om før.

- Pierre Gimmonet & Fils, Cuvee Cuis, 100% Chardonnay
- Remý Massin, Tradition, 100% pinot noir
- Moussé Fils, SPECIAL CLUB 2011, 100 % Pinot Meunier

Samlet pris ved 10 personer DKK 2.625,-

Champagnesmagning – ”SPECIAL CLUB SMAGNING”
Special Club er et eksklusivt kvalitetsmærke med garanti for en champagneoplevelse ud over det sædvanlige og produceres udelukkende af små producenter, af årgange hvor råvinene vurderes at have ekstraordinært stort potentiale. Til denne smagning har du mulighed for at smage 4 meget forskellige SPECIAL CLUBs.

- Mousse fils, cuvee special club 2011
- Marc Hebrart, Special club 2010
- Remy Massin Special club 2009
- Pierre Gimonnet, Special club 2008

Samlet pris ved 10 personer DKK 3.511,-

Priserne er udregnet på 1 flaske af hver og max 10 personer ved en smagning. Er i 11 til 20 personer åbnes tó flasker af hver, som afregnes efter priserne på vores hjemmeside. Foruden flaskeprisen tillægges et gebyr for transport, is, forberedelse mv.

Du kan høre mere om muligheder omkring din næste champagnesmagning på vores e-mail: info@champagneakademiet.dk

Menustreg
Navn

E-mail

Telefonnummer

Send os en besked

Skriv koden i feltet nedenfor

captcha